Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 17 november 2010 02:01 – Bron: Ajaxinside.nl

Ajax heeft vijf eerste elftal-spelers verhuurd dit seizoen. Bruno Silva en Darío Cvitanich werden per 1 januari 2010 voor één seizoen verhuurd aan respectievelijk het Braziliaanse Internacional en het Mexicaanse C.F. Pachuca. Daarnaast zijn Ismaïl Aissati (Vitesse), Rob Wielaert (Roda JC) en Jan-Arie van der Heijden (Willem II) tot het einde van dit seizoen verhuurd. Ajaxinside.nl zal wekelijks een kort verslag doen van de verhuurde Ajacieden in binnen- en buitenland.

Cvitanich speelde afgelopen vrijdag al met C.F. Pachuca op bezoek bij Necaxa. De verhuurde Ajacied speelde de hele wedstrijd mee, maar wist ditmaal het net niet te vinden. Pachuca won wel met 1-2.

Ook Van der Heijden kwam vrijdagavond in actie. De talentvolle middenvelder speelde met Willem II tegen de Graafschap, maar de wedstrijd werd wegens hevige regenval na bijna een uur spelen gestaakt. Het stond op dat moment 0-0. Van der Heijden stond tot dan toe op het veld.

Met Ismaïl Aissati gaat het steeds beter. De verhuurde Ajacied won met Vitesse met 1-5 bij VVV Venlo en de middenvelder tekende aan voor de laatste treffer. Het was zijn derde doelpunt in dienst van de Arnhemmers. Aissati werd niet gewisseld.

Silva was niet opgenomen in de selectie van Internacional en speelde dus niet. De wedstrijd tussen Roda JC en FC Utrecht was afgelast, dus ook Wielaert kwam niet in actie.  

Reageren op dit bericht