Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 november 2010 01:31 – Bron: Ajaxinside.nl

Ajax heeft vijf eerste elftal-spelers verhuurd dit seizoen. Bruno Silva en Darío Cvitanich werden per 1 januari 2010 voor één seizoen verhuurd aan respectievelijk het Braziliaanse Internacional en het Mexicaanse C.F. Pachuca. Daarnaast zijn Ismaïl Aissati (Vitesse), Rob Wielaert (Roda JC) en Jan-Arie van der Heijden (Willem II) tot het einde van dit seizoen verhuurd. Ajaxinside.nl zal wekelijks een kort verslag doen van de verhuurde Ajacieden in binnen- en buitenland.

Op zaterdagavond speelde Rob Wielaert met Roda JC tegen FC Groningen, momenteel een concurrent van Ajax. De centrumverdediger speelde de met 1-0 gewonnen wedstrijd volledig mee en mede door zijn inzet staat Ajax weer boven FC Groningen.

Jan-Arie van der Heijden, die deze week aan Ajaxinside.nl liet weten geen idee te hebben wat Ajax met hem van plan is, pakte weer eens een kostbaar punt met Willem II. Tegen Excelsior werd het 1-1 met de verhuurde Ajacied de hele wedstrijd binnen de lijnen.

Op zondagmiddag was het de beurt aan Ismaïl Aissati die met Vitesse op bezoek ging bij de Graafschap. In Doetinchem pakten de Arnhemmers ‘slechts’ een punt. Aissati was de hele wedstrijd, zoals al het gehele seizoen, van de partij namens Vitesse.

Bruno Silva kwam, zoals al maanden lang het geval is, niet in actie namens Internacional. Het C.F. Pachuca van Cvitanich speelde deze speelronde helemaal geen wedstrijd.  

Reageren op dit bericht