Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 06 december 2010 12:38 – Bron: Ajaxinside.nl

Ajax heeft vijf eerste elftal-spelers verhuurd dit seizoen. Bruno Silva en Darío Cvitanich werden per 1 januari 2010 voor één seizoen verhuurd aan respectievelijk het Braziliaanse Internacional en het Mexicaanse C.F. Pachuca. Daarnaast zijn Ismaïl Aissati (Vitesse), Rob Wielaert (Roda JC) en Jan-Arie van der Heijden (Willem II) tot het einde van dit seizoen verhuurd. Ajaxinside.nl zal wekelijks een kort verslag doen van de verhuurde Ajacieden in binnen- en buitenland.

Op vrijdagavond al speelde Aissati met Vitesse in de Euroborg tegen FC Groningen. De ploeg van oud-trainer van Jong Ajax, Pieter Huistra, won met maar liefst 4-1. Aissati speelde de gehele wedstrijd mee.

Zondagmiddag moest Willem II aan de bak tegen Feyenoord. Ajax’ aartsrivaal kwam tegen de ploeg van Van der Heijden niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Voor de verhuurde Ajacied, die negentig minuten meespeelde, was het punt weer eens een meevaller.

Silva’s Internacional en het C.F. Pachuca van Cvitanich speelden deze speelronde helemaal geen wedstrijd. Daarnaast werd het duel tussen Roda JC en VVV afgelast, dus ook Wielaert kwam niet in actie.  

Reageren op dit bericht