Geschreven door Jamie Roumans – Uitgave: 26 november 2009 17:37 – Bron: Voetbalzone

De speler in vorm de laatste weken bij Ajax is Demy de Zeeuw. De middenvelder, die afgelopen zondag tegen Heerenveen maar liefst twee keer het net wist te vinden, heeft zijn zinnen gezet op het WK in Zuid Afrika deze zomer. De Zeeuw hoopt dat Van Marwijk oplet: ”Ik ga heel hard mijn best doen om er op het WK bij te zijn”

De Zeeuw, die vorig seizoen nog voor AZ actief was, heeft zich moeiteloos aangepast. Zijn goede spel zal dan ook niet onopgemerkt blijven. Zelf heeft hij al vertrouwen in een plek bij Oranje voor het WK. ”Als ik zo blijf spelen, moet dat wel lukken”, aldus De Zeeuw op de website van Ajax.

Naast De Zeeuw begint het bij Gregory van der Wiel ook al te kriebelen. De rechtsback van Ajax, die zijn plek in het Nederlands elftal al een tijdje heeft gevonden, kijkt er al naar uit. ”Tijdens het afgelopen EK was ik nog supporter, nu kan ik er zelf bij zijn als speler”. Of hij op het WK ook als basisspeler te zien is, is nog afwachten. Zelf ziet hij in ieder geval al een lichtpuntje. ”Mijn voordeel is dat verdedigers als Heitinga en Boulahrouz liever in het centrum spelen dan aan de zijkant”, erkent de Ajax-speler. ”Maar ik sta er nu met veel zelfvertrouwen. Ik ben voor niemand bang. Nooit.”  

Reageren op dit bericht