Sorry jongens, kan zijn dat sommigen het met me oneens zijn. Maar dit is de zoveelste keer dat meneer in de media gaat lopen lullen alsof hij de aanvoerder is en alsof hij wel even komt vertellen wat er allemaal mis is. Hij speelt zo slecht dat hij totaal geen recht van spreken heeft om kritisch te zijn op anderen, maar hij blijft maar lullen en lullen in de pers.

Deze jongen voegt 0,0 toe aan dit Ajax, maar denkt echt dat hij een topper is. Wekelijks bewijst hij dit niet te zijn, en amper te weten wat zijn positie op het veld in houdt, aanzien hij telkens uit positie loopt en de fouten op elkaar stapelt. Telkens heeft hij het maar over we, terwijl hij eens in de ik-vorm zou moeten gaan praten, kritisch zou moeten zijn op zichzelf. Waar hij het recht vandaan haalt om kritisch te mogen zijn op zijn teamgenoten is mij dan ook een raadsel.

Ongelofelijk dat hij niet eens aangepakt wordt door zijn teamgenoten of in ieder geval door de coach. Hij maakt niet alleen zichzelf elke keer volstrekt belachelijk, maar ook nog eens Ajax in zijn geheel.

We moeten terug naar het media-systeem van de gouden jaren 90: één aanvoerder (Blind) die telkens met de pers praat en de rest van de jongens uit de wind houdt en in bescherming neemt tegen zichzelf. Een jongen als De Zeeuw heeft dat hard nodig.

Reageren op dit bericht