DEFINITIEF: Kishna naar Lazio Roma

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 juli 2015 15:43 – Bron: Ajaxinside.nl

1393175116

Ricardo Kishna verruilt Ajax definitief voor Lazio Roma. De transfer hing al weken in de lucht, maar beide clubs hebben lang moeten steggelen over de transfersom en de bankgaranties. Voor het weekend werd alles financieel afgerond en dinsdagochtend werd Kishna medisch gekeurd. Deze heeft hij doorstaan. De pas 20-jarige aanvaller heeft een contract getekend dat hem voor vier jaar aan de Romeinse club heeft verbonden.

Kishna debuteerde begin 2014 in het eerste elftal van Ajax tijdens het Europa League duel met Red Bull Salzburg. In het weekend daarop volgde zijn competitiedebuut en deze luisterde hij op met een prachtige goal tegen AZ. Op dat moment leek een nieuwe ster geboren, maar het spel van de buitenspeler bleek wisselvallig. Daarop volgden enkele incidenten met Frank de Boer en stuurde zaakwaarnemer Mino Raiola aan op een vertrek bij Ajax. In totaal speelde Kishna 47 officiële duels voor Ajax. Daarin kwam hij zeven keer tot scoren en gaf ook 13 assists.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.