Dennis Johnsen

Dennis Johnsen: ‘Zo wilde ik niet invallen’

Dennis Johnsen maakte woensdag tegen ASV De Dijk zijn officiële debuut voor het eerste elftal van Ajax. Hij verving Vaclav Cerny, die met een ernstige knieblessure het veld verliet. “Het is heel jammer dat Vaclav geblesseerd is geraakt, heel erg zonde voor hem. Op die manier wilde ik niet invallen”, aldus de Noorse buitenspeler in gesprek met Ajax TV.

Toch is hij blij met zijn debuut. “Het was wel leuk om in te vallen. Ik denk dat ik een redelijke indruk heb achtergelaten. Niet heel bijzonder, maar ook niet slecht. Ik vind dat ik zeker een doelpunt had moeten maken, daar ben ik het meest kritisch op. Ik moet effectiever met mijn kansen omgaan en minder simpel balverlies lijden.” Johnsen jaagt nog altijd zijn doelen van begin dit seizoen achterna. “Het is nog altijd mijn doel om vast bij het eerste elftal te komen en daarna een basisplek te veroveren.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.