Derk Boerrigter: ‘Kali praat nu vast anders over ons’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 27 september 2012 11:52 – Bron: Goal.com

Derk Boerrigter reageert na afloop van het gewonnen bekerduel tegen FC Utrecht op een eerder gedane uitspraak van Anouar Kali. “Ik heb ook een of ander artikel gezien voor de wedstrijd over dat Ajax geen bikkels heeft”, zegt Derk Boerrigter tegen Goal.com. “Hij (Kali, red.) mag zeggen wat hij wil, maar hij zal nu wel anders over ons praten”, aldus de buitenspeler die met Ajax een 0-3 overwinning behaalde.

Boerrigter is tevreden over het vertoonde spel en kijkt vol vertrouwen uit naar de competitiekraker tegen FC Twente. “Wij hebben gewoon ons eigen spel gespeeld. We waren sterk in de duels en dat heeft tot een goede wedstrijd van onze kant geleid. Als je hier met 0-3 wint, dan doe je dus gewoon goede zaken”, vindt de aanvaller. “Nu ga je met veel vertrouwen de wedstrijd tegen FC Twente (zaterdag, red.) in. Het is onze taak om te laten zien dat we dit door kunnen zetten.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.