Dest: “Passes die normaal wel aankomen, kwamen vandaag niet aan”

Volgens Sergiño Dest heeft de vermoeidheid bij Ajax een rol gespeeld bij de verliespartij tegen Chelsea. De Amsterdamse club ging 5 minuten voor tijd de boot in tegen de Londense club. Het duel in de Champions League ging met 0-1 verloren.

“We beginnen ook wat meer pijntjes in het team te krijgen. Ik denk dat dat misschien wel een rol kan spelen. Uiteindelijk ligt het ook aan onze focus en concentratie. Dat moet ook gewoon beter”, zegt Dest in gesprek met AT5. Ajax had een goede slag kunnen slaan als ze gewonnen of gelijkgespeeld hadden. “Nu wordt het weer spannend. Ik denk dat wij gewoon niet gefocust waren. De passes die normaal wel aankomen, kwamen vandaag niet aan.”

Lang heeft Ajax niet om te treuren, want aankomende zondag wacht de ’topper’ Ajax – Feyenoord. “De Klassieker, we hebben er heel veel zin in. Dan moeten we het weer oppakken en gewoon laten zien dat we het kunnen. Ik doe gewoon mijn best en probeer zo goed mogelijk voor het team te spelen. Als ik ook nog belangrijk kan zijn, zou het heel mooi zijn”, aldus de rechtsback.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.