Mitchell Dijks

Dijks mag niet met media praten na degradatie naar Jong Ajax

Mitchell Dijks. Zo’n beetje het symbool van het wanbeleid van Ajax. Mocht in de zomer vertrekken naar Birmingham, daarna toch weer niet want Ajax wist geen linksback te halen. Maar nu Maximilian Wöber het goed doet en Daley Sinkgraven terug is van zijn blessure is er voor Dijks opnieuw geen plek meer bij Ajax 1.

Gisteren moest de 24-jarige linksback meespelen bij Jong Ajax. Met Dijks wonnen de jongelingen met 3-0 van Almere City. Na afloop stond de Ajacied de pers niet te woord. Het medium nhnieuws.nl meldt dat de verdediger de media niet te woord wilde (mocht?) staan vanwege zijn onvrede met de ontstane situatie.

Michael Reiziger, trainer van Jong Ajax, begrijpt de speler wel. “Dat is natuurlijk een stapje terug. Zijn karakter is dusdanig goed dat hij vol voor de wedstrijd gaat en in de training zit. Chapeau. Of hij de stap naar het eerste weer kan maken? Dat is niet aan mij. Hij traint hard en gooit zijn ziel en zaligheid erin”, aldus de voormalige rechtsback van het gouden Ajax van 1995.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
nhnieuws.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.