‘Dijks op huurbasis naar Heerenveen’

Geschreven door Jeroen Geuijen – Uitgave: 03 juni 2013 13:48 – Bron: Voetbalprimeur.nl

Volgens VoetbalPrimeur komt Mitchell Dijks komt het komende seizoen op huurbasis uit voor sc Heerenveen. Het online medium meldt dat de Friese club de linksback voor één seizoen huurt van Ajax. Komend seizoen krijgt de talentvolle verdediger de kans om bij de Friezen wedstrijdervaring op te doen.

Naar verwachting wordt Dijks op korte termijn gepresenteerd door Heerenveen. Alle partijen hebben namelijk een mondeling akkoord bereikt over de tijdelijke overstap van de back naar Heerenveen. Alleen de contracten dienen nog ondertekend te worden. In de huurconstructie is géén optie tot koop opgenomen.

De twintigjarige Dijks heeft komend seizoen Oranje-international Daley Blind en Nicolai Boilesen voor zich in de rangorde bij de Amsterdammers. Afgelopen seizoen kwam Dijks tot acht duels in het eerste elftal. De jonge verdediger heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2015.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.