Mitchell Dijks

‘Dijks op weg naar Serie A’

Mitchell Dijks vervolgt zijn carrière na dit seizoen zo goed als zeker in de Italiaanse Serie A. De linksback is volgens de Telegraaf dichtbij een overgang naar Bologna, de nummer 13 uit de Italiaanse competitie. Dijks zou in januari al medisch zijn gekeurd en op enkele details na is de verbintenis in kannen en kruiken. 

Dijks mocht afgelopen zomer in eerste instantie vertrekken bij Ajax, maar door een blessure van Daley Sinkgraven en het vertrek van Davinson Sánchez, werd hem verzocht in Amsterdam te blijven. Toen ook Nick Viergever geblesseerd raakte, kwam Dijks toch nog negen keer in actie voor de winterstop.

Door de komst van Nicolás Tagliafico in januari, mocht Dijks alsnog vertrekken bij Ajax. Van een transfer kwam het echter niet in de winter, waardoor hij komende zomer transfervrij de deur uitloopt en dus hoogst waarschijnlijk richting Bologna. Tot op heden kwam hij 80 keer uit voor het eerste elftal waarin hij 10 assists gaf.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.