Dijks sterker door personal trainer en voedingscoach

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 23 maart 2016 09:18 – Bron: Voetbal International

1456587480

Mitchell Dijks werkt hard aan zichzelf om beter te worden. Niet alleen op de trainingen van Ajax, maar ook daarbuiten heeft hij hulp. Personal trainer Patrick Willems ondersteunt hem op fysiek vlak om onder andere zijn startsnelheid te verbeteren. “Hij is atleet geweest en met hem doe ik oefeningen om mijn looptechniek te verbeteren. En preventieve krachttraining, om blessures te voorkomen”, aldus Dijks in gesprek met Voetbal International.

Ook de vriendin van Willems is belangrijk voor Dijks. Zij is voedingsdeskundige. “Zij heeft mijn eetpatroon veranderd. Ik eet tegenwoordig zes keer per dag, in kleine porties, die ik van haar meekrijg. Ik merk dat ik veel meer energie heb dan vroeger. En minder vet aan mijn lijf. Ik denk weleens: was ik maar eerder zo bewust met mijn vak bezig geweest. Aan de andere kant heb ik nu een levenspad bewandeld dat me heeft gebracht waar ik nu ben. Het zal allemaal een reden hebben gehad.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.