Dijks tijdelijk naar Norwich City

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 januari 2017 22:38 – Bron: De Telegraaf

1456587480

Mitchell Dijks maakt het seizoen af bij Norwich City. De linksback wordt voor een half jaar verhuurd aan de club uit de Engelse Premiership, zo meldt De Telegraaf. Dijks was vorige week woensdag al op bezoek geweest bij de Engelsen, die hem graag definitief wilden inlijven. Er was zelfs al een akkoord bereikt met Ajax over de transfersom. Op dat moment liet Dijks zelf echter weten een overgang niet te zien zitten.

Nu zal hij dus onverwachts alsnog voor Norwich gaan uitkomen, alleen keert hij komende zomer normaal gesproken gewoon terug bij Ajax. De reden dat Dijks zijn mening heeft bijgesteld, heeft te maken met zijn perspectief op speelminuten onder Peter Bosz. De hoofdtrainer heeft een duidelijke voorkeur voor Daley Sinkgraven, dus moet het Dijks het stellen met een plek op de bank. Omdat hij graag veel speelminuten wil maken, is de keuze alsnog op Norwich gevallen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.