Dinamo Zagreb aast op Boilesen

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 08 februari 2016 16:55 – Bron: Vecernji

Dinamo Zagreb Aast Op Boilesen

Nicolai Boilesen krijgt wellicht alsnog de mogelijkheid om Ajax te verlaten in februari. Voorzitter van Dinamo Zagreb, Zoran Mamic, heeft tegenover diverse media laten weten een oogje te hebben op de Deense linksback. In Kroatië loopt de transfermarkt twee weken langer door dan in Nederland, waardoor Boilesen per direct de overstap zou kunnen maken.

De Kroatische topclub, in de eerste seizoenshelft uitgekomen in de Champions League, moet het lange tijd stellen zonder hun vaste linksback Pivaric. De club is dus noodgedwongen op zoek naar een vervanger. “Een van hen is Jose Angel Diaz van FC Porto en de andere is Nicolai Boilesen van Ajax, die zelfs hun aanvoerder was, maar nu weg moet. We zullen het zien,” aldus Mamic.

De Deen had Ajax al een tijdje achter zich kunnen laten, maar liet weten erg kieskeurig te zijn met een overstap. Een overgang naar onder andere Wolverhampton Wanderers vond geen doorgang. Boilesen komt sinds afgelopen zomer niet meer in de plannen van Frank de Boer voor, nadat hij weigerde zijn contract te verlengen. Het is onduidelijk of hij zelf wat voelt voor een overstap naar Kroatië.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.