Zoals iedere website heeft Ajaxinside.nl een eigen disclaimer opgesteld. Hieronder kunt u lezen hoe u informatie van onze website kunt verkrijgen, uw aansprakelijkheid als lid te bekijken en hoe u kunt handelen als u een klacht heeft. Mails met het verzoek om te linken, laten wij onbeantwoord. Alle andere mails, met uitzondering van spam, behandelen wij wel.

De inhoud binnen het domein www.ajaxinside.nl berust bij de eigenaar van Ajaxinside.nl, Peter van Remmen. Het is niet toegestaan om teksten, foto’s, videos, geluiden en pagina’s zonder toestemming te kopiëren en/of te verspreiden. Het aanvragen van informatie kan via info@ajaxinside.nl of via ons contactformulier. Een bronvermelding, met een directe url en de naam ‘Ajaxinside.nl’ naar het artikel, beeld, geluid of pagina is een absolute vereiste. Inhoudelijke informatie kan ook vanuit andere bronnen komen.

De clubnamen en clublogo’s berusten te allen tijde bij de respectievelijke eigenaars. Onze website kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijdrages van derden. Enkel voor informatie, door een van onze redactieleden verspreid, is Ajaxinside.nl aansprakelijk. Onze redactieleden zijn op onze redactiepagina te vinden. Alle berichten van hen, binnen ons domein, staan onder verantwoording van de website eigenaar, Peter van Remmen.

Bijdrages van derden zijn door ons op voorhand niet te controleren. Reacties op ons forum, onze nieuwsberichten en artikelen worden door, voor ons onbekende, bezoekers geschreven. Zodra een van onze redactieleden een kwetsend, discriminerend of seksueel getinte reactie tegenkomt, wordt deze onmiddellijk verwijderd. Mocht er een reactie zijn die ons is ontglipt, kunt u te aller tijden mailen naar peter@ajaxinside.nl en zorgen wij ervoor dat deze reactie verwijderd wordt.

Iedere klacht zal worden behandeld en iedere mail wordt door ons behandeld. Bij onze infomail kan dit door meerdere mensen gedaan worden, het bovenstaande mailadres wordt enkel door Peter van Remmen bekeken. Na het verwijderen van een reactie gaan wij in gesprek met de oorspronkelijke plaatser. Eventueel, mits de ernst van de reactie echt kwetsend is, kunnen wij de bezoeker definitief uitsluiten van het gehele domein. Mocht dit het geval zijn, krijgt u hier een mail over.