Vaclav Cerny

Doelpuntrijk gelijkspel voor Jong Ajax

Jong Ajax heeft maandagavond voor de vierde keer op rij geen overwinning weten te boeken in de Keukenkampioen Divisie. De Amsterdammers speelden op Sportpark de Toekomst met 3-3 teleurstellend gelijk tegen Jong FC Utrecht. Debutant Damjan Dostanic, Vaclav Cerny en Quinten Timber maakten de Amsterdamse doelpunten, maar dat bleek onvoldoende voor een zege.

De ploeg van Michael Reiziger ging nog wel voortvarend van start. Al na vijf minuten maakte Dostanic op aangeven van Cerny de 1-0. Drie minuten later was het opnieuw raak en dit keer was het Cerny zelf die de bal tegen de touwen schoot en zo de voorsprong verdubbelde. Ajax zat op rozen, maar in het eerste kwartier na rust ging het fout. Pabai en Van der Velden trokken de score weer gelijk. Na een goede solo zorgde Timber in de 70ste minuut voor een nieuwe voorsprong voor Ajax, maar een paar minuten later bepaalde Arweiler de eindstand op 3-3.

Opstelling Jong Ajax:
El Maach; Van Gelderen, Solomons, Musampa, Douglas (21. Aberkane); Llansana, Q. Timber, Ter Heide; Cerny, Dostanic, Thethani (75. Maddy)

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.