Kasper Dolberg

Dolberg: “Ik weet zeker dat ik tegen die tijd fit ben”

Kasper Dolberg lijkt na drie maanden blessureleed zijn rentree te maken in de wedstrijdselectie van Ajax. De 20-jarige Ajacied vond de revalidatie best lastig en de centrumspits is uiteraard blij om terug te zijn. Zeker met het WK in het vooruitzicht.

“Het is erg leuk om terug te zijn. Het is iets waar je elke dag naar toe hebt gewerkt. Ik moet me nog verbeteren, ik ben nog niet honderd procent. Ik moet weer fit worden”, zegt Dolberg in gesprek met Ajax.nl. “Op dit moment gaat het de goede kant op. Dat gevoel heb ik lang niet gehad, ongeveer tweeënhalve maand niet. Het voelt goed om terug te zijn, het is veel leuker op het veld.’

Denemarken is actief op het WK. Zal zijn herstel vroeg genoeg zijn om mee te mogen? “Ik hoop het. Ik weet zeker dat ik tegen die tijd fit ben, maar ik moet het nog wel laten zien”, aldus de aanvaller. Maar eerst weer in de Ajax-selectie worden opgenomen…. “Dat hoop ik echt. Ik weet niet of het gebeurt, maar het is wel reëel. Wat ik al die tijd het meest heb gemist? Op het doel schieten, denk ik.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Ajax.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.