Kasper Dolberg

Dolberg kan niet wachten op nieuw seizoen: “Wil gewoon een goede start”

Kasper Dolberg kon het afgelopen seizoen niet zijn beste spel laten zien. De nog maar 21-jarige spits zat vaak in de lappenmand. Toen de Deens international eenmaal was hersteld draaide het Ajax-team op volle toeren. De Ajacied hoopt het nieuwe seizoen wel volledig te kunnen meedraaien.

“Het is een kwestie van beter presteren. Ik weet goed wat ik kan en wat ik moet doen. Volgend seizoen moet gewoon heel goed zijn”, zegt Dolberg tegen de Deense krant Bold. “Ik voel me goed bij Ajax. Ik ken iedereen bij de club en heb een goede relatie met ze.”

Persoonlijk was het een teleurstellend seizoen, maar voor de club Ajax was de aanvaller wel blij. “Natuurlijk had ik graag meer gespeeld en meer doelpunten gescoord. Maar je moet er in een groter perspectief naar kijken, wat we als een team hebben gedaan. Dat is het belangrijkste.”

“Ik heb een lange vakantie nodig en dan kom ik terug”, aldus de strijdlustige Dolberg, die vorig seizoen goed was voor 25 eredivisiewedstrijden (11 goals, 5 assists). “Deze keer wil ik gewoon een goede start. Ik moet vanaf het begin scherp zijn en dan maak ik vanaf het begin deel uit van het team.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.