Kasper Dolberg

Dolberg: “Trots dat ik al honderd wedstrijden heb gespeeld voor Ajax”

Ajax won gisterenavond met 6-0 van VVV Venlo. Zes goals, zes doelpuntenmakers. De tweede en misschien wel mooiste Ajax-goal werd gemaakt door Kasper Dolberg. De spits verzilverde de assist van Donny van de Beek.

“Mijn eerste aanname was eigenlijk niet goed, maar gelukkig kon ik nog bij de bal en vanaf dat moment dacht ik alleen maar aan scoren. Hoe ik vervolgens de beslissing nam op dit te doen, weet ik eigenlijk niet. Dat ging automatisch”, zegt de opgeluchte Ajacied tegen Ajax.nl. “Dit is heel belangrijk voor de sfeer binnen het team. Al is dit natuurlijk een wedstrijd die we altijd moeten winnen, maar we hadden het nu echt even nodig en het geeft ons vertrouwen. Er was na afloop meteen een andere sfeer in de kleedkamer. Iedereen was tevreden met zichzelf en met de overwinning.”

De 21-jarige Dolberg hoort sinds vorige week bij de Club van Honderd voor Ajacieden met meer dan 100 officiële wedstrijden achter hun naam. “Dat wist ik niet, ik hoorde het pas na de wedstrijd tegen Feyenoord. Een mooie mijlpaal. Ik ben blij om hier te zijn en trots dat ik al honderd wedstrijden heb gespeeld voor Ajax. Het is een eer. Hier heb ik altijd van gedroomd, ik ben natuurlijk naar Ajax gekomen om in het eerste te spelen. Honderd wedstrijden spelen voor een club is best iets groots”, aldus de international.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.