Kasper Dolberg

Dolberg vertrekt niet in de winter: “Ik zit prima in mijn vel”

Kasper Dolberg beleefde vorig seizoen enkele hoogtepunten. De 19-jarige Deense spits maakte zijn debuut voor Ajax 1 en het Deens Elftal. De Ajacied scoorde enkele mooie en belangrijke goals. Dit huidige seizoen is het anders voor het Ajax-talent. 

Klaas-Jan Huntelaar keerde terug bij Ajax als tweede spits, maar de routinier heeft ondertussen een basisplaats. “Ik heb een zwakke start gehad en hij heeft een paar keer de kans gekregen en daarbij gescoord. Ik spreek Huntelaar iedere training en daarbuiten natuurlijk ook. Hij is een erg goede gozer,” zegt Dolberg tegen TV2. De aanvaller moet weer proberen om zijn basisplaats terug te krijgen. “Ik heb dit seizoen nog niet gescoord, maar voel me goed. Ik zit prima in mijn vel. Het is niet dat ik neerslachtig ben en er moedeloos van ben geworden. Ik voel mij goed en weet zeker dat de doelpunten gaan komen.”

“Ik weet wat ik moet doen en praat daar natuurlijk ook met de trainer over. Alles moet gewoon beter: technisch, fysiek en tactisch.” Dolberg is dan nog zeker niet uitgeleerd bij Ajax en een winterse transfer is niet aan de orde. “Dat is niet het plan,” zo besluit Dolberg.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
TV2

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.