Dolberg ziet zichzelf nog niet vertrekken uit Amsterdam

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 22 november 2016 11:06 – Bron: Ajax Life

1469623920

Zo’n beetje alle internationale topclubs hebben inmiddels al een scout richting de Amsterdam ArenA gestuurd om de verrichtingen van Kasper Dolberg te bekijken. De jonge Deen stelde met een hattrick tegen NEC wederom niet teleur. Dat we een groeibriljantje in huis hebben is inmiddels duidelijk, maar hoe lang gaan we Dolberg in Amsterdam houden? Hij beschikt over een contract tot 2021 en als het aan de spits zelf ligt, blijft hij ook nog lang actief voor Ajax. Dit tot grote tevredenheid van de supporters.

“Ik heb geen plannen om te vertrekken, ik blijf nog wel een tijdje bij Ajax. Ik zie mezelf de komende jaren hier spelen. Jaren, ja. Ik ben niet bezig met een vertrek. En ik voel me ook topfit, ik kan alle wedstrijden aan. Het voelt alsof mijn lichaam eraan gewend is geraakt om veel en op hoog niveau te spelen,” zo luidt de reactie van Dolberg in gesprek met Ajax Life.

Inmiddels voert de aanvalsleider de topscorerslijst van de Eredivisie aan met acht doelpunten en maakte hij er in Europa ook al drie. Zijn trio doelpunten tegen NEC waren van grote schoonheid, maar toch blijft Dolberg bescheiden. “Ik weet niet of dit mijn beste wedstrijd ooit was voor Ajax, maar zeker een van mijn betere. Het hele team was trouwens erg goed.”

Zijn eerste goal, een kiezelhard schot, vond hij uiteindelijk toch de mooiste. “Het was heel speciaal. Ik kreeg de bal via Lasse, die me door de lucht aanspeelde. Met mijn borst en twee keer met mijn knie nam ik de bal mee, toen legde ik de bal goed met rechts en vervolgens schoot ik,” zo besluit de Deen.
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.