Donny van de Beek: ‘4-0 is een hele mooie uitslag’

Donny van de Beek reageerde zeer tevreden na de 4-0 zege van Ajax op aartsrivaal Feyenoord. Hij wilde over het spel van de Rotterdammers niet oordelen. “We kijken altijd naar onszelf. We begonnen scherp en maakten goede goals. Wij hebben niet in handen hoe Feyenoord speelt”, aldus de middenvelder tegenover FOX Sports op de vraag of Ajax nou zo goed was of Feyenoord zo slecht. “We konden vrij voetballen en er zat heel veel agressiviteit en pit in. Dat was woensdag ook wel zo, maar toen was het niet altijd zuiver in balbezit. Dat was nu wel zo.”

In de eerste helft gebeurde een hoop, maar na rust viel er relatief weinig te beleven. Ajax was niet in staat om de 4-0 voorsprong verder uit te bouwen. “We staan natuurlijk al met 4-0 voor met rust, dan moet je er in de tweede helft misschien nog goals bij maken, dat is dan het enige kritische puntje. Echter zijn we totaal niet meer in de problemen gekomen, en dan is 4-0 een hele mooie uitslag. Deze wedstrijd moesten we winnen, voor het publiek, voor Ajax, en het is extra goed nieuws dat PSV heeft verloren”, aldus Van de Beek.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.