Donny van de Beek: ‘De teleurstelling overheerst’

Donny van de Beek maakte zondagmiddag tegen PSV zijn rentree nadat hij een maand geleden geblesseerd was geraakt. “Mooi om weer een beginnetje te maken. Mijn eerste minuten, daar ben ik blij mee.” Hij is niet bang zijn basisplek kwijt te zijn aan bijvoorbeeld Quincy Promes. “Mijn seizoensstart was gewoon prima, maar toen raakte ik geblesseerd. Daar kan je niet veel aan doen. Ik probeer nu weer mijn niveau te halen en dan zien we het wel.”

In gesprek met Voetbalprimeur uit Van de Beek zijn teleurstelling over het 1-1 gelijkspel bij PSV. “Het is zonde dat we de overwinning weggeven. De teleurstelling overheerst dan toch wel ja. Je moet die 1-0 over de streep trekken, dat gebeurt niet en dan baal je natuurlijk. Ik vond ons beter dan PSV, maar dat zegt niet altijd alles. Dat zie je vandaag ook. Je staat één keer niet goed en dan ligt de bal erin. Voor ons toch jammer.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.