Donny van de Beek en Frenkie de Jong

Donny van de Beek: ‘Het is een fantastisch seizoen geweest’

Donny van de Beek is trots op het behaalde kampioenschap. Na afloop van de 1-4 zege op De Graafschap reageerde de middenvelder in gesprek met FOX Sports, waarbij ook een eventuele transfer in het vraagstuk voorkwam. “Daar ben ik helemaal niet mee bezig. We gaan nu lekker genieten. Het was geen beste wedstrijd, maar wat maakt het uit. We winnen met 4-1 en sluiten het seizoen mooi af met zijn allen. We zijn kampioen hè.”

Van de Beek is erg blij met de ontwikkeling die hij en Ajax als ploeg heeft doorgemaakt wat uiteindelijk resulteert in het winnen van de beker en de landstitel. “Ik ben beter gaan spelen gedurende het seizoen, net als het hele team. We hebben grote stappen gemaakt en het is uiteindelijk een fantastisch seizoen geweest.” En dat moet gevierd worden. “Het gaat wel laat worden vanavond. We gaan nog feesten in Amsterdam. Ik denk niet dat iedereen meer nuchter is straks. Schöne is al dronken”, besluit hij met een knipoog.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.