Donny van de Beek

Donny van de Beek: ‘Iedereen is teleurgesteld als hij niet speelt’

Donny van de Beek begon tegen AZ weer in de basis en opende al vroeg in de wedstrijd de score die uiteindelijk opliep naar 5-0. “Het is lekker dat je vroeg in de wedstrijd scoort, dan moeten zij gaan komen en vaak krijgen wij dan wat meer ruimte”, zegt hij tegen de NOS. “Als het lang 0-0 blijft dan gaan ploegen steeds verder inzakken tegen ons. Dus dan is het fijn dat je vroeg scoorde vandaag.”

Van de Beek is blij dat hij zowel tegen Bayern München als AZ een basisplek had. “De laatste twee wedstrijden koos de trainer voor mij. Dat was mooi. We hebben veel goede spelers en iedereen wil altijd spelen natuurlijk. Iedereen is teleurgesteld als hij niet speelt, net als ik. Ik zal gewoon keihard moeten blijven werken om erin te komen”, weet de middenvelder die ook PSV weer zag winnen dit weekend. “PSV doet het goed en wij kunnen ons niks meer permitteren, maar het seizoen is nog zo lang dat er nog van alles mis kan gaan bij beide ploegen. We moeten gewoon naar onszelf blijven kijken.”

Bron:
NOS

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.