Donny van de Beek en Frenkie de Jong

Donny van de Beek: ‘We hadden wat recht te zetten’

“Een mooie avond”, is de eerste reactie van Donny van de Beek na de 0-3 zege op Feyenoord die Ajax een plaats in de finale van de KNVB Beker heeft opgeleverd. “In de eerste twintig minuten komen we goed weg”, doelt hij op twee grote kansen voor Feyenoord. “Toen maakte Matthijs de 1-0, dat was lekker. We hadden wat recht te zetten na de laatste wedstrijd toen we hier werden weggespeeld. Er zat genoeg agressie in de ploeg en dat mag ook in zo’n wedstrijd.”

Over zijn eigen spel reageerde hij tegenover FOX Sports gematigd tevreden. “In de eerste helft was ik weinig betrokken in het spel, maar toen het 1-0 werd kregen we meer ruimte, ook voor mij, en daardoor was de tweede helft ook een stuk beter van mijn kant.” Van de Beek maakte uiteindelijk de 0-3. “Dat is altijd lekker, eigenlijk de beslissing in de wedstrijd dus een belangrijk moment. Daar ben ik heel blij mee.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.