Donny van de Beek en Frenkie de Jong

Donny van de Beek: ‘Wij gaan gewoon winnen zondag’

Donny van de Beek heeft zin in de wedstrijd tegen PSV. De wedstrijd waarin de Eindhovenaren de landstitel kunnen pakken. “Wij willen niet dat zij kampioen worden, dus wij moeten gewoon winnen daar. Natuurlijk moet er een wonder gebeuren, willen wij nog kampioen worden. Maar dan wordt het gat vier punten en zij moeten dan die laatste drie wedstrijden ook nog maar zien te winnen. Maar natuurlijk wordt het lastig”, aldus Van de Beek tegen FOX Sports.

Ajax bereidt zich uiteraard goed voor op de wedstrijd en put vertrouwen uit de 3-0 zege die Ajax eerder dit jaar boekte op PSV. “Wij willen hetzelfde laten zien als de wedstrijd in de ArenA, met dezelfde scherpte. En laten zien wat wij kunnen. Wij gaan gewoon winnen zondag en zorgen dat het feest daar niet doorgaat.” Vrijwel alle statistieken spreken vóór Ajax, behalve het behaalde puntenaantal. Hoe kan dat? “Zij staan zeven punten los, dus hebben ze toch iets beter gedaan. Of het geluk is? Dat weet ik niet, dat is moeilijk te zeggen. Iedereen vindt wel wat van hun, maar zeven punten is gewoon veel.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.