Donny van de Beek

Donny van de Beek: ‘Wij moeten er vol opklappen tegen PSV’

Donny van de Beek reageerde gematigd tevreden na de 1-0 zege op Heracles. “Er zaten goede aanvallen bij, zeker in de eerste helft. Maar je moet dan gewoon met 4-0 voorstaan. Dat is het gene wat wij ons aan kunnen rekenen en dat is niet de eerste keer. Misschien missen we een bepaalde meedogenloosheid, maar we hebben ook een paar keer pech met een bal op de lat en de paal”, analyseert hij tegenover FOX.

“We kunnen constateren dat we dik hadden moeten winnen en dat het al de zoveelste keer is dat we dat niet doen.” Of de geniepige zege van PSV op AZ van zaterdagavond nog een rol speelde, weet Van de Beek niet. “Natuurlijk was dat niet lekker, maar wij moeten gewoon onze eigen wedstrijden winnen. Dat is het enige dat we kunnen doen. Voor hun staat er volgende week heel veel spanning op, want ze willen graag tegen ons als concurrent kampioen worden. Wij moeten er vol opklappen en zorgen dat we het feestje gaan verpesten voor hun. Het zijn ook wel weer mooie wedstrijden denk ik.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.