Kasper Dolberg

Dortmund ontkent interesse in Dolberg

Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke sprak voorafgaand aan de wedstrijd Borussia Dortmund – Hertha BSC (2-0) berichten in de media tegen dat Dortmund interesse zou hebben in Kasper Dolberg.

“Als wij op zoek waren naar een centrale speler, dan was Dolberg zeker een optie geweest. Maar wij zijn op zoek naar een buitenspeler,” aldus Watzke.

De club van trainer Peter Bosz is op zoek naar een vervanger voor de vertrekkende Ousmane Dembélé, die voor minimaal 105 miljoen naar Barcelona vertrekt. Bosz verwacht dat de transfer volgende week rond komt: “Maar we moeten afwachten hoe het loopt. Het is nog niet honderd procent zeker. Zodra het rond is zal ik met Watzke gaan praten en dan zullen we verder zien.”

Dolberg brak vorig jaar door bij Ajax onder trainer Bosz. De negentienjarige aanvaller staat ook in de belangstelling van AS Monaco, dat volgens De Telegraaf meer dan 50 miljoen euro voor hem wil betalen. Directeur spelersbeleid Marc Overmars herhaalde vorige week echter dat hij geen speler meer laat gaan. Ajax verkocht deze zomer al Davinson Sánchez, Davy Klaassen, Kenny Tete en Jairo Riedewald voor meer dan 80 miljoen euro.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student