Drie speelsters verlaten Ajax

Geschreven door Dominique van Loo – Uitgave: 04 juni 2013 10:35 – Bron: Ajaxinside

Sabine Becx, Vesna Veltrop en Donna van Rossum zullen volgend seizoen niet meer in het shirt van Ajax te bewonderen zijn. De drie dames verlaten de Ajax Vrouwen al na een seizoen.

De achttienjarige Becx komt volgend seizoen uit voor FC Utrecht. Ze speelde bij Ajax voornamelijk als vleugelaanvalster of back, maar kan op meerdere posities spelen.
Van Rossum, afgelopen seizoen de jongste speelster van Ajax, gaat Topklasser Buitenveldert versterken.
De negentienjarige Veltrop, die afgelopen seizoen overkwam van CTO Amsterdam Talent Team, verkast naar ADO Den Haag. “Ik ben blij dat ik met een nieuwe uitdaging kan beginnen en ben er klaar voor om weer veel wedstrijden te gaan spelen. ADO Den Haag is een warme club. Het gevoel bij de club en staf is goed,” aldus Veltrop.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat internationals Claudia van den Heiligenberg en Kelly Zeeman de ploeg van Ed Engelkes aankomend seizoen komen versterken. Zij komen over van Telstar.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.