Daley Sinkgraven

Drietal Ajacieden op de weg terug

Marcel Keizer kan snel weer een beroep doen op Justin Kluivert, Daley Sinkgraven en Norbert Alblas. Kluivert moest de laatste competitiewedstrijd voor de interlandperiode laten schieten wegens hamstringklachten, maar hij was woensdag weer op het trainingsveld te vinden. Hij trainde nog wel apart van de groep.

Nog positiever verloopt het herstel van Sinkgraven. De Ajacied raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn knie en kwam dit seizoen nog niet in actie, maar hij deed woensdag tijdens de training mee met het positiespel in de groep. Dat duidt erop dat de linkspoot binnenkort weer inzetbaar moet zijn.

Tot slot kan Keizer binnenkort ook weer kiezen voor Alblas. De doelman, die dit seizoen in principe als derde keeper van het eerste elftal bij de selectie werd gehaald, brak in de zomer zijn pols. Ook hij begaf zich op het trainingsveld. De vraag is nu of Alblas of de aangetrokken Kostas Lamprou de officiële derde keeper gaat worden in de rest van het seizoen.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.