Vaclav Cerny

Drietal Ajacieden wil vertrekken

Kenny Tete, Jairo Riedewald en Vaclav Cerny willen vertrekken bij Ajax, dat meldt De Telegraaf. Het drietal is niet tevreden over de ontwikkeling die zij door kunnen maken onder Peter Bosz. Tete en Riedewald waren onder Frank de Boer vaste krachten in het basiselftal, maar moeten het onder leiding van Bosz doen met een plek op de bank. Enkel bij blessures en schorsingen maakten zij aanspraak op een basisplaats.

Cerny kreeg van De Boer veel vertrouwen en kon al regelmatig rekenen op speelminuten in het eerste elftal. Intussen is de Tsjech voorbij gestreefd door Justin Kluivert in de pikorde en door de komst van miljoenenaankoop David Neres lijkt Cerny voorlopig niet op veel speeltijd te kunnen rekenen in het eerste elftal. Intussen moet hij het doen met wedstrijden bij Jong Ajax. Riedewald en Cerny hebben nog een contract tot medio 2020. Tete tot medio 2018.

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.