Daley Sinkgraven

Drietal linksbacks niet mee op trainingskamp

Daley Sinkgraven en Nick Viergever gaan maandag niet met Ajax mee op trainingskamp naar Portugal, dat schrijft De  Telegraaf. Beide linksbacks zijn nog herstellende van blessures. Viergever kampt met enkelklachten en zijn herstel verloopt voorspoedig. Hij blijft in Nederland om zich volop te richten op zijn revalidatie om mogelijk inzetbaar te zijn als Ajax op 21 januari tegen Feyenoord speelt.

Sinkgraven zal de Klassieker sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan wegens een knieblessure, maar volgens het dagblad herstelt de multifunctionele Ajacied sneller dan verwacht. Tot slot zal ook de derde linksback Mitchell Dijks achterblijven in Nederland. Met Nicolás Tagliafico heeft Ajax haar gewenste linksback binnen en is er geen plek meer voor Dijks, die eigenlijk afgelopen zomer al mocht vertrekken. Er zou interesse zijn uit onder meer de Engelse Championship.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.