Duarte: ‘Heracles moet me wel verkopen’

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 01 juni 2013 11:54 – Bron: TC Tubantia

Lerin Duarte wil Heracles Almelo deze zomer verlaten. De middenvelder bereidt zich met Oranje voor op de Azië-trip en hoopt daarna bij een grotere club te gaan spelen. Ajax heeft al een bod uitgebracht op de Rotterdammer, maar deze werd direct geweigerd door de Almelose club. “Ajax is de grootste club van Nederland, dus zou natuurlijk geweldig zijn.”

Duarte was dit seizoen één van de blikvangers bij Heracles Almelo. Dat leverde hem een uitnodiging op van bondscoach Louis van Gaal. De middenvelder mag met Oranje mee naar Azië voor oefeninterlands tegen Indonesië en China. Na de oefentrip hoopt Duarte van club te verhuizen. “Ik ben toe aan een hoger niveau.”

“Heracles is de ideale club om je als jonge speler door te ontwikkelen, voor mij is dit het beste tussenstation geweest dat ik me kon wensen”, zegt Duarte tegen TC/Tubantia. “Ik denk ook dat dit voor Heracles het beste moment is om te verkopen, want volgend jaar loopt mijn contract af.”  

hij zegt toch nergens dat Heracles hem MOET verkopen? hij zegt dat het het beste is om hem te verkopen aangezien zn contract volgens jaar afloopt..

vraag me overigens af of dit de speler is die we moeten halen bij een vertrek van de Jong EN Eriksen.. tenslotte hebben we al genoeg middenvelders en zijn er meerdere middenvelders die in de belangstelling staan van Ajax.

overigens hoor je mij niet zeggen dat dit een slechte keuze is, ik ken hem namelijk niet zo geod dat ik een goed oordeel erover kan geven..

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.