David Neres

Duitsers hebben bijna 30 miljoen euro over voor Neres

David Neres kan volgens Voetbal International zijn carrière vervolgen in de Bundesliga, maar Ajax wil niet meewerken aan een transfer. Volgens het magazine heeft een Duitse topclub bijna 30 miljoen euro geboden op de Braziliaanse aanvaller, maar de Amsterdammers weigeren daarmee akkoord te gaan omdat ze de selectie zoveel mogelijk intact willen houden. Om welke club het precies gaat, wordt niet vermeld. 

Neres kwam in februari 2017 voor ruim 12 miljoen euro over van Sao Paulo naar Ajax. Waar hij in zijn eerste maanden bij de club nog geen sterke indruk kon maken, is dat in het afgelopen seizoen totaal omgeslagen. Met 14 goals in 32 competitieduels werd hij clubtopscorer en gaf bovendien ook 15 assists. Daarmee was Neres dit seizoen één van de meest waardevolle spelers van Ajax. Nu Justin Kluivert lijkt te vertrekken, wil Ajax niet nog een buitenspeler verkopen.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.