Dusan Tadic: ‘Ajax hoort thuis in Champions League’

Dusan Tadic is enorm blij dat hij ook komend seizoen met Ajax in de Champions League speelt na het uitschakelen van APOEL in de voorrondes. “Dit is een heel belangrijke zege voor ons. Er stond een hoop druk op en je weet dat het een lastige wedstrijd wordt, maar met de fans erachter zijn wij sterker. De overwinning is heel lekker”, zegt hij tegenover Veronica Inside. “Ajax hoort thuis in de Champions League, daar moeten we elk jaar in spelen.”

Ajax had moeite om tot veel grote kansen te komen, maar wonnen uiteindelijk met 2-0. “Tegen teams die heel compact spelen is het altijd lastig, dan moet je de eerste goal maken om achterin meer rust te krijgen. En het veld hielp ook niet vanavond”, aldus de aanvoerder die niet in de spits, maar vanaf links speelde. “Ik vond het goed om een keer op die plek te staan. Het maakt het voor tegenstanders moeilijker omdat wij altijd van positie wisselen en veel rouleren.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.