Dusan Tadic: ‘Beetje last van mijn lies’

Dusan Tadic begon tegen NAC weer in de spits, net als tegen Real Madrid. “Voor mij is dat geen probleem. Je moet voor het team op elke positie spelen waar je wordt ingezet.” Tadic zelf lijkt geen voorkeur te hebben. “Mij maakt het niet veel uit. Ik speel mijn hele carrière al op veel posities. Valse negen, op tien, op links of rechts. Ik vind het allemaal geen probleem.” De aanvaller werd voortijdig gewisseld. “Ik heb een beetje last van mijn lies, maar het is niet ernstig.”

De Serviër is vooral tevreden over de tweede helft die Ajax neerzette en het uiteindelijk met 5-0 won van NAC. “We kregen ruimte door de bal snel rond te laten gaan. Daardoor krijgt de tegenstander het moeilijker en dat ging zeker in de tweede helft goed. Na de 2-0 wordt het ook makkelijker om te voetballen. NAC kreeg in de eerste helft ook nog de kans om op voorsprong te komen, dan was het een stuk moeilijker geweest.”

In gesprek met FOX Sports ging hij ook nog in op het puntenverlies van PSV op zaterdagavond. Het gat met de Eindhovenaren is nu nog maar vier punten. “Dat is lekker. We moeten proberen om eerste te worden. PSV heeft een goede ploeg, maar wij ook. We zien aan het eind van het seizoen wel waar we staan, maar wij hebben er vertrouwen in.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.