Dusan Tadic: ‘Het was een goed seizoen’

Dusan Tadic is heel blij met de 35ste landstitel voor Ajax, al mist hij de supporters in het stadion. “Het is jammer dat het stadion leeg is. Maar het is leuk dat er buiten supporters staan en dat we samen met hun een feestje kunnen vieren”, aldus de aanvoerder tegenover ESPN na afloop van de zege op FC Emmen waarmee het kampioenschap werd veiliggesteld.

Tadic is blij met de prestaties van Ajax dit seizoen. “Het was mooi om de kwartfinale Europa League te halen, al wil je altijd verder komen. Het was een goed seizoen, maar wij zijn Ajax en wij willen altijd meer. De wedstrijd tegen PSV was heel belangrijk in de strijd om de titel.” De aanvaller is blij dat Erik ten Hag heeft verlengd. “Er is een goede chemie in deze groep met een goede mentaliteit. We denken dat we ook meer kunnen bereiken in Europa. Erik ten Hag is een hele goede trainer en altijd met voetbal bezig. Hij is heel erg professioneel en één van de beste trainers.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.