Dusan Tadic: ‘Ik had veel verwacht, maar niet dit’

Dusan Tadic kon afgelopen zomer Ajax verruilen voor clubs uit China om daar tientallen miljoenen euro’s te verdienen, maar de Serviër koos voor een langer verblijf in Amsterdam. In The Guardian spreekt hij over zijn keuze om te blijven. “Ik heb een paar keer een aanbieding gehad vanuit China. Het was crazy“, doelt hij op het salaris. “Sommigen laten zich daar gek door maken, maar soms moet je ook naar je hart luisteren. Ik denk dat geld niet alles is. Geluk is immers niet te koop. Van binnen voel ik me al heel rijk.”

Tadic heeft al eens vaker uitgesproken hoe blij hij was toen Ajax zich voor hem meldde bij Southampton. “Ik heb van jongs af aan altijd al van Ajax gehouden”, zegt de Serviër die de huidige successen ook niet had zien aankomen, maar blij is hoe het allemaal is gelopen het afgelopen anderhalf jaar. “Ik denk dat Ajax mij nodig had en ik Ajax. Ik denk dat we elkaar echt gevonden hebben. En ik had veel verwacht, maar niet dit. Ajax had vier jaar lang geen Champions League-voetbal gespeeld. Er was natuurlijk niemand die aan zag komen dat we het tot de halve finales zouden schoppen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.