Dusan Tadic: ‘Kijken waar onze grens ligt’

Dusan Tadic is erg blij met de prestaties die Ajax dit seizoen levert. De bekerfinale is bereikt, de titelstrijd heeft Ajax in eigen hand en dinsdagavond werden de halve finales van de Champions League bereikt. Na de zege op Juventus is Tadic zeker niet verrast en hoopt dat Ajax nog ver kan komen in Europa. “Het is een mooi avontuur, maar we willen het avontuur een vervolg geven. We gaan kijken waar onze grens ligt”, zegt hij tegen VI.

De volgende tegenstander is de winnaar uit de strijd tussen Manchester City en Tottenham Hotspur. De Servisch international heeft geen voorkeur. “We kunnen iedereen pijn doen. Dit team is nog steeds hongerig. Beide teams zijn erg sterk. Het worden lastige wedstrijden. Maar het is ook erg lastig om tegen ons te spelen. We moeten voor elkaar spelen en dan kunnen we iedereen pijn doen”, aldus de euforische Tadic.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.