Dusan Tadic: ‘Wij moeten volwassener spelen’

Dusan Tadic reageerde na afloop van het 2-2 gelijkspel bij PAOK ontevreden. Ondanks dat het een goede uitgangspositie is. “Wij moeten kritisch zijn. We hebben goede dingen gedaan, maar soms staan we ineens vijftien minuten ‘uitgeschakeld’ en dat moet beter. Dan win je deze wedstrijd ook gewoon. We leiden te vaak slordig balverlies waardoor de tegenstander kan counteren. We moeten veel volwassener spelen en sterker zijn in de duels”, zegt hij tegenover Ziggo Sport.

De Servisch international vindt dat het veldspel na rust een stuk beter ging en hoopt dat Ajax daarop kan voortborduren. “We hebben in de tweede helft beter positiespel gespeeld waarin we Daley Blind veel hebben gezocht. Hij is belangrijk, een slimme speler met goede passes van achteruit”, complimenteert hij de Oranje international. “De restverdediging stond ook een stuk beter en daardoor zijn we niet meer in de problemen gekomen.”

Bron:
Ziggo

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.