Edwin van der Sar: ‘Ik ben nog helemaal niet klaar bij Ajax’

Edwin van der Sar heeft zijn contract bij Ajax met vier jaar verlengd en daar is de algemeen directeur erg blij mee. “Eigenlijk was ik me niet eens bewust dat mijn termijn af liep”, aldus de voormalig profkeeper op de clubsite van Ajax die sinds 2012 al in de directie van de club zit. “En voor mijn gevoel ben ik nog helemaal niet klaar bij Ajax. Dus ik ben blij met het vertrouwen.”

Van der Sar vervolgt: “Ons gezamenlijke doel is om met Ajax 1 structureel aan te haken bij de Europese top. Daar hoort een gezonde bedrijfsvoering bij, die gericht is op nationale en internationale groei en vanuit de waarden die bij Ajax horen. Dat is ambitieus en daar hou ik van”, aldus de algemeen directeur. “Samen met de rest van het directieteam ga ik graag door om dat als geheel voor elkaar te krijgen. We zijn weliswaar goed op weg, maar we zijn er nog niet.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.