Edwin van der Sar: ‘Jammer dat hij weggaat’

1400141899

Edwin van der Sar zag het vertrek van Frank de Boer wel aankomen, maar had stille hoop dat hij toch een jaar zou blijven. “Het was geen grote verrassing, aangezien we de afgelopen maanden al enkele gesprekken over zijn toekomst en die van Ajax voerden. Maar omdat alle contracten van onze selectiespelers doorlopen en Frank enorm eerzuchtig is, hield ik er toch ook nog een beetje rekening mee dat hij zijn contract zou willen uitdienen. Om met deze groep toch nog een prijs te pakken. Wij vinden het jammer dat hij weggaat, maar toen hij meldde dat dit zijn beslissing was hebben we in goed overleg zijn contract beëindigd.”

“Als je ziet wat hij allemaal gewonnen heeft, maar ook als je kijkt naar de manier waarop hij altijd oog heeft gehad voor de doorstroming van onze talenten, dan verdient hij dat gewoon”, aldus Van der Sar. “Daarnaast is Frank een uitstekende ambassadeur van de club geweest, die altijd tijd maakte voor de fans, de media, de maatschappelijke projecten van de club en de sponsoren. Het is nog niet bekend wat hij gaat doen maar wij wensen hem hoe dan ook ontzettend veel succes in zijn verdere loopbaan. Wij gaan nu in het Technisch Hart bepalen hoe we deze vacante positie gaan invullen en hoe de technische staf er voor komend seizoen uit gaat zien.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.