Edwin van der Sar: ‘Onze beste speler behouden’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 23 augustus 2015 16:56 – Bron: Manchester Evening News

1400141899

De keeperssoap bij Manchester United is nog altijd niet voorbij. Daarmee blijft ook een mogelijke transfer van Jasper Cillessen naar Engeland loeren. Edwin van der Sar werd in Manchester Evening News gevraagd naar de situatie bij zijn oude club en de toekomst van Cillessen. “Ik vind het verbazingwekkend dat er drie gerenommeerde keepers (De Gea, Lindegaard en Valdes red.) vanaf de tribune moeten toekijken hoe United speelt.”

De Gea wordt al geruime tijd in verband gebracht met Real Madrid, maar van een transfer is het nog niet gekomen. “Het is duidelijk dat er op de achtergrond nog veel meer speelt tussen Louis (Van Gaal red.) en De Gea”, stelt Van der Sar die ook wordt gevraagd naar de toekomst van Cillessen. “Jasper wordt genoemd als vervanger van De Gea, maar als directielid van Ajax kan ik zeggen dat we ons uiterste best doen om onze beste speler te behouden.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.