Eerste training Ajax niet openbaar

Ajax start maandag met de voorbereiding op het seizoen 2013/2014 en normaal gesproken is de eerste training van de selectie van trainer Frank de Boer openbaar voor publiek. Duizenden supporters reizen dan naar De Toekomst om de Ajacieden alvast aan te moedigen voor het nieuwe seizoen. Door een flinke verbouwing van het trainingscomplex zullen er voorlopig geen openbare trainingen zijn. Zo ook voor de eerste training van het seizoen komende maandag.

Doordat Ajax sinds vorig seizoen over een heus dameselftal beschikt en Jong Ajax vanaf komend seizoen zal deelnemen aan de Jupiler League komt De Toekomst flink ruimte te kort. Daardoor zijn bouwvakkers in de zomer druk aan het werk om het trainingscomplex gereed te maken voor het komende seizoen met als gevolg dat het niet meer mogelijk is om de trainingen van het eerste elftal te kunnen bezoeken. Ajax zal hoogstwaarschijnlijk in de week na het trainingskamp in Oostenrijk een moment uitkiezen voor een openbare training.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.