Ekkelenkamp en Gravenberch trots op basisdebuut

Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch maakten zondag hun basisdebuut in de Eredivisie voor Ajax tegen ADO Den Haag en reageerden na afloop beiden trots voor de camera’s. “Het voelde op zich lekker. Ik heb al wel een paar minuutjes in de Johan Cruijff Arena gespeeld. Je zou niet denken dat dit mijn basisdebuut was, maar toch was het zo”, zegt  Gravenberch tegenover FOX Sports die vooral voor Jong Ajax uitkwam. “Als je dan eenmaal je kans krijgt moet je het ook laten zien.”

Gravenberch werd verkozen tot man of the match en maakte een doelpunt. Ook Ekkelenkamp wist het net te vinden. “Het was een goede wedstrijd, een 6-1 overwining is altijd lekker. En ik heb ook nog een doelpuntje meegepikt. Het is prachtig”, zegt Ekkelenkamp tegenover Veronica Inside die de wedstrijd niet vol maakte. “Mijn benen waren gewoon kapot in de laatste vijf minuten dat ik op het veld stond, dus het was een logische wissel.”

Bron:
FOX / Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.