El Azzouzi: ‘Ik wil altijd scoren, dus ook zondag’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 29 april 2016 12:20 – Bron: De Telegraaf

1453152188

Zondag speelt Ajax zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Twente. Voor Zakaria El Azzouzi wordt het een bijzondere wedstrijd. De aanvaller is door Ajax verhuurd aan de ploeg uit Enschede. Hij is echter niet bang om zijn oorspronkelijke werkgever pijn te doen als het moet. In 2007 verhuurde Ajax Jan Vertonghen aan RKC Waalwijk en zorgde de Belg er indirect voor dat Ajax geen kampioen werd.

In gesprek met De Telegraaf laat de huurling weten niet aan dat scenario te willen denken. “Aan dat Vertonghen-scenario ben ik de laatste weken al vaak herinnerd. En ook in dat geval kan Ajax de titel nog pakken, al ziet het er dan niet heel mooi uit. Ik hoop dat ze kampioen worden, maar zondag wil ik dat FC Twente wint. Dat is de club waar ik nu voor speel.”

Ondanks dat hij in Enschede basisspeler is en al drie goals maakte, is er in Amsterdam hoogstwaarschijnlijk geen toekomst voor El Azzouzi. Toch wil de spits zelf bewijzen dat hij een nieuwe kans verdient bij Ajax. “Ik wil laten zien wat ik kan. Dan moet ik dus goed spelen, zodat ik volgend seizoen misschien weer terug naar Ajax kan. Ik wil altijd scoren, dus ook zondag.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.