El Azzouzi moet rijper terugkeren in Amsterdam

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 21 januari 2016 09:50 – Bron: De Telegraaf

1453152188

Zakaria El Azzouzi wil de rest van het seizoen net bij Jong Ajax, maar bij FC Twente afmaken. De talentvolle spits sprak woensdag met trainer Rene Hake en technisch directeur Ted van Leeuwen. “Ik wil graag naar FC Twente”, zegt de 19-jarige Ajacied stellig tegenover De Telegraaf. El Azzouzi moet het bij Jong Ajax vooral doen met invalbeurten. Toch scoorde hij zes keer in elf duels met gemiddelde van één doelpunt per 67 minuten.

De transfer is officieel nog niet afgerond. “Er is een mondeling akkoord tussen Ajax en FC Twente over de verhuur van een half jaar, zonder optie tot koop. Maar de deal is pas afgerond als alle formaliteiten zijn afgehandeld”, aldus de zaakwaarnemer van de 19-jarige spits die nog niet kon worden gefeliciteerd met zijn tijdelijke overgang. “Dat doen ze pas nadat alle handtekeningen zijn gezet. Met een flink aantal eredivisieduels in zijn benen hoopt hij stukken rijper in Amsterdam terug te keren.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.