El Ghazi: ‘De oude El Ghazi heb je nog niet gezien’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 20 maart 2016 20:45 – Bron: FOX Sports

1443082431

Anwar El Ghazi was vandaag weer eens belangrijk voor Ajax. Na een flitsende start van het seizoen gooide een blessure roet in het eten. De afgelopen weken zit zijn vorm nog niet mee en moet de buitenspeler het voornamelijk doen met invalbeurten. Des te fijner voor El Ghazi zelf dat hij de beslissende 2-0 tegen PSV voor zijn rekening nam vanmiddag.

Tegenover de camera’s van FOX Sports vertelt de aanvaller dat we ‘de oude El Ghazi’ nog niet hebben gezien, maar dat het steeds beter gaat. “Vorige week baalde ik ook al dat ik niet had gespeeld. Ik heb daar heel veel moeite mee,” aldus de doelpuntenmaker die vandaag als spits acteerde. “Ik spreek veel met de trainer en de mensen om mij heen. Ik moet het accepteren, dit is topsport. Het enige wat ik moet doen is het team helpen, dat heb ik vandaag gedaan.”

De 20-jarige El Ghazi kan de keuzes van de trainer wel enigszins begrijpen. “Hij moet keuzes maken. Hij kan er maar elf opstellen, dat begrijp ik. Natuurlijk weet ik zelf ook dat het beter moet. Vandaag heb ik een stap in de goede richting gezet. Het was de bedoeling dat ik keihard moest werken. Ik ben blij dat ik een doelpunt heb kunnen meepikken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.